Ingyenes lakás értékbecslés

A lakás adatai
Fontolgatod lakásod eladását?

A válasz nem befolyásolja az értékelési értéket

Az árajánlatot a Felhasználási feltételekben foglaltak szerint készítjük el.

Az Ön személyes adatainak kezelője a SonarHome S.A.

Az Ön által megadott személyes adatokat különösen az ingatlanértékelés elkészítése és megjelenítése céljából kezeljük. Az Ön személyes adatainak feldolgozására vonatkozó további információkért, beleértve az egyéb feldolgozási célokat, a jogalapot, az adatmegőrzési időszakot és az Ön jogait, kérjük, tekintse meg Adatvédelmi tájékoztatónkat.

.

Milyen előnyökkel jár az ingyenes SonarHome értékbecslés?

 • Professzionális riport a konkurens ajánlatok és hasonló értékesítési tranzakciók elemzésével.
 • A lakásárak figyelemmel kísérése és havi értesítések a változásokról.
 • Hozzáférés egy kényelmes felhasználói panelhez, amely áttekintést ad az aktuális értékbecslési riportról és a korábbi verziókról.

Gyakran ismételt kérdések

  A lakás online értékbecslése teljesen ingyenes. Elegendő használni értékbecslési eszközünket: meg kell adni az ingatlanra vonatkozó alapvető információkat, és néhány másodpercen belül megkapható a lakás megbecsült értéke és a PDF formátumban letölthető részletes értékbecslés. Ezenkívül havonta egyszer, teljesen ingyenesen, megkapod az ingatlan értékbecslésének frissítését.

  Az ingyenes online ingatlan értékbecslési kalkulátor egy szabadalmaztatott, fejlett mesterséges intelligencia algoritmuson alapuló megoldás, amely elemzi az ingatlanpiaci adatokat, beleértve a legnagyobb hirdetési portálok több százezer hirdetését. Az értékbecslések a következők alapján készülnek:
  - a portálokon közzétett egyedi eladási ajánlatok
  - a lakás jellemzői (például: elhelyezkedés, terület, a felújítás színvonala, emelet, építési év vagy lift jelenléte az épületben)
  - a területen található hasonló lakások aktuális értékesítési árai.
  Az eszköz azonnal összeveti a környékbeli hasonló lakások adatait, és különböző tényezőktől függően megbecsüli az ingatlan értékét – így az ügyfél minden alkalommal megbízható és naprakész értékbecslést kap.

  Az ajánlati árak a hirdetésekben feltüntetett árak. Ezek az értékek az eladók elvárásait tükrözik, és alkuképesek. A végső eladási összegek - és így a tranzakciós árak - alacsonyabbak, gyakran jelentősen kisebbek. A Lengyel Nemzeti Bank adatai szerint az ajánlatokban szereplő árak 8-17%-kal térnek el a tranzakciós áraktól. A lakás végső eladási ára számos tényezőtől függ, például a felek tárgyalási készségétől vagy az ajánlat vonzerejétől más ajánlatokhoz képest. Ezenkívül sok esetben a közvetítői jutalékot is figyelembe kell venni, ami tovább csökkenti az eladó által végül megkapott összeget.