Segítünk biztonságosan eladni a lakásod - gyorsan és kockázatmentesen

Mindent tudunk az ingatlanokról és ezt a tudásunkat megosztjuk veled is. Innovatív technológiánknak köszönhetően megbízhatóan meghatározzuk lakásod értékét és segítünk jelentősen felgyorsítani és leegyszerűsíteni az adásvételt. Átláthatóan bemutatjuk az összes költséget, és segítünk eligazodni a papírmunkában.

Rólunk

A SonarHome-nál olyan szakértők dolgoznak, akik mindent tudnak az ingatlanokról. 2017 óta új alapokra építve, modern, innovatív technológiák bevezetésével álltunk neki megváltoztatni a lengyel piacot, most pedig megérkeztünk végre Magyarországra is. Tudjuk, hogy a lakásvásárlás és a lakáseladás az élet legfontosabb döntései közé tartoznak, ezért küldetésünk, hogy ügyfeleinket egyszerűen, biztonságosan és megbízhatóan vezessük végig ezeken a folyamatokon. Szakértői tudásunknak és fejlett eszközeinknek köszönhetően képesek vagyunk jelentősen felgyorsítani és egyszerűsíteni az adásvételt. Minden egyes együttműködés során átfogó támogatást nyújtunk ügyfeleinknek, átlátható megközelítést alkalmazunk és minden hivatalos követelménynek megfelelően járunk el.

Az innovatív iBuying szolgáltatás úttörői vagyunk Lengyelországban és Magyarországon, amely lehetővé teszi a lakások biztonságos eladását készpénzért, mindössze néhány nap alatt. Azon ügyfeleink számára, akik a piacon szeretnék értékesíteni a lakásukat, a Digital Broker szolgáltatásunkat ajánljuk, és szakértői támogatásunkkal segítünk maximalizálni az értékesítésből elérhető nyereséget.

Mit is csinálunk?

  • Segítünk neked meghozni a lehető legjobb döntést ingatlanod eladásakor vagy megvásárlásakor
  • Modern algoritmust használunk a lakás megbízható és gyors árazásához
  • Elintézzük helyetted a papírmunkát, gondoskodunk a tranzakció biztonságáról és a legjobb szakértőkkel támogatunk

Miért csináljuk?

Szeretnénk, ha a lakáseladás és -vásárlás kényelmes és stresszmentes élmény lenne ügyfeleink számára. Megmutatjuk a különböző lehetőségeket, javaslatot teszünk a legelőnyösebb megoldásokra és egyértelmű, transzparens tájékoztatást nyújtunk az egyes lehetőségek előnyeiről és hátrányairól.