Segítünk beárazni a lakást – korszerűen, gyorsan és megbízhatóan

Évek óta bizonyítjuk, hogy a lakás értékének megbízható értékbecslése jelentősen felgyorsítja és leegyszerűsíti a tranzakciót. Tisztában vagyunk a megfelelően adatvezérelt értékesítési stratégia fontosságával, ezért modern algoritmusokat használunk, és megbízható forrásokból származó információkat szerzünk be - mindezt azért, hogy ügyfeleinknek teljes körű jelentést nyújthassunk konkrét árajánlattal együtt.

Kik vagyunk?

Nagyvállalati projektek megvalósításában szerzett tapasztalattal rendelkező szakértők csoportja vagyunk. 2017 óta alakítjuk át a lengyel ingatlanpiacot, új szabványokat és modern technológiákat vezetünk be. Szakértői tudásunkkal és fejlett eszközeinkkel sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé tudjuk tenni az tranzakciókat - ezt saját ingatlanügynökségünk működtetésével és 2022-ben közel 300 lakás eladásával bizonyítottuk. Zászlóshajó szolgáltatásunk akkoriban az iBuying volt, egy biztonságos és megbízható értékesítés közvetlenül a SonarHome-nak. Elsőként vezettük be ezt a megoldást Lengyelországban, ami számos ügyfél igényeire adott válasznak bizonyult.

Lengyelországban, Magyarországon és Romániában kínálunk professzionális lakásértékelést, és más országokban is dolgozunk a saját fejlesztésű eszközünk bevezetésén. Értékbecslési jelentéseink lehetővé teszik, hogy a felhasználók egyedi stratégiát dolgozzanak ki a lakásuk eladására, és az ügyfél illetve a helyi ügynök közötti kapcsolat garantálja a zökkenőmentes tranzakciót.

Megbízható partnerekkel dolgozunk

  • Több mint 50 partnerrel rendelkezünk Lengyelországban és más országokban.
  • Biztosak vagyunk abban, hogy partnereink a leghatékonyabb ingatlanirodák, ezért ajánljuk őket.
  • Figyelemmel kísérjük ügyfeleink későbbi együttműködését az ingatlan-tanácsadókkal, hogy biztosítani tudjuk elégedettségüket és fenntartsuk a szolgáltatások legmagasabb színvonalát.

Folyamatosan fejlődünk

Jelenleg Magyarországon és Romániában is jelen vagyunk, és hamarosan további országokban is bevezetjük saját megoldásainkat. Ugyanakkor intenzíven keressük azokat a sikeres magyarországi ingatlanügynökségeket, amelyekkel együttműködhetünk.