Válj SonarHome partnerré, és szerezz hozzáférést a legjobb minőségű ügyfélkontaktokhoz

Olyan partnereket keresünk, akik az ingatlanértékesítésben a legnagyobb hatékonysággal és példaértékű ügyfélkiszolgálással rendelkeznek.

Kapcsolatba hozzuk partnereinket a lakáseladás iránt érdeklődőkkel, és saját fejlesztésű eszközünket biztosítjuk számukra a konkurens ajánlatok részletes elemzéséhez.

Beszélgessünk, tudd meg mit nyerhetsz, ha a partnerünk leszel.

Kérj időpontot egy beszélgetésre

Miért éppen mi?

"Már 75 városban - Lengyelországban, Magyarországon és Romániában - kapcsoljuk össze ügyfeleinket a legjobb professzionális szakértőkkel. 2018 óta több mint 15 000 lead-et továbbítottunk sikeres ingatlanközvetítőknek, és jelenleg havonta több mint 3000 ellenőrzött elérést biztosítunk partnereinknek azokhoz, akik lakásuk eladását tervezik. Támogatásunkkal a partnereink már több mint 600 tranzakciót hajtottak végre. Bátran kijelenthetjük, hogy vezető szerepet töltünk be a B2C leadek megszerzésében. Minden partnerünknek kizárólagos alapon biztosítjuk a leadeket. A kapcsolatokat verifikáljuk, és 80%-uk korai szakaszban lévő ingatlanértékesítés. Folyamatosan növekszik az értékesítésre bejelentett lakások száma, és terjeszkedési terveink egyre több várost és országot érintenek."
Kérj időpontot egy beszélgetésre

Mire számítanak azok, akik bejelentik a lakáseladási szándékukat?

 • 1. konzultációra egy helyi ingatlanszakértővel - a helyi piac ismerete és tapasztalata kulcsfontosságú a hatékony értékesítési stratégia kialakításához,
 • 2. Az árjelentés szakszerű értelmezését és a piaci adatok bemutatását - minden egyes kapcsolatfelvételhez csatolunk egy riportot, amelyet az ügynökségi panelen keresztül továbbítunk, és eszközt biztosítunk a konkurens ajánlatok és a tranzakciós adatok részletes elemzéséhez,
 • 3. Támogatást a tárgyalási folyamatban, a formalitások kezelését és a tranzakció véglegesítését.
Kérj időpontot egy beszélgetésre

Mit kínálunk partnereinknek?

Olyan személyek elérhetőségeihez jutunk, akik lakáseladási szándékukat jelzik, azaz egy adott városban eladásra kínálnak lakást. A lead információink tartalmazzák a releváns ingatlan adatokat mint a: cím, négyzetméter, szobák száma, házszám, építési év és emelet, a lakás kivitelezési színvonala, a parkolóhelyre, tárolócellára, liftre és erkélyre vonatkozó információk. Minden lead érvényes telefonszámmal rendelkezik – amit SMS-ben küldött kóddal igazoltatunk vissza. Partnereink támogatása és mindennapi munkájuk megkönnyítése érdekében professzionális ügyféltámogatási eszközöket kínálunk - mindenekelőtt egy fejlett ajánlati értékösszehasonlító eszközt.
Kérj időpontot egy beszélgetésre

Beszélgessünk, tudd meg mit nyerhetsz, ha a partnerünk leszel.

Gyakran ismételt kérdések

  Ahhoz, hogy SonarHome partnerré válhass, időpontot kell egyeztetned egy beszélgetésre cégünk képviselőjével. Ehhez kérjük, lépj kapcsolatba velünk az eszter.zombory.balogh@sonarhome.pl e-mail címen, vagy kérj időpontot a linken keresztül.

  Egy új lead kezdetben csak egy ügynökséghez kerül, de ha az első kapcsolatfelvételi kísérletre nem kerül sor 2 munkanapon belül, a rendszer elutasítja a leadet, és egy másik ügynökséghez rendeli. A gyors kapcsolatfelvétel elengedhetetlen a szerződéskötés esélyének növeléséhez.

  Az ügyfél mostantól azt is kiválaszthatja, hogy egy vagy több tanácsadó szeretné-e felvenni vele a kapcsolatot. Ha az ügyfél több ügynökségnél is szeretne tájékozódni az együttműködés feltételeiről, a leadet egyszerre több ügynökséghez irányítja a rendszer.

  A partnernek 24 órája van arra, hogy kapcsolatba lépjen a lead-del. Ezt követően a lead egy másik partnerhez kerül.

  Minden új lead látható az ügynöki panelen.

  Az egyes partnereknek továbbított lead-ek száma számos tényezőtől függ, mindenekelőtt a SonarHome által egy adott városban megszerzett lead-ek teljes mennyiségétől, az adott területen működő partnerek számától és az egyes partnerek hatékonyságától.

  A SonarHome célja, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa az ügyfélnek egy partnerrel együttműködve. Megbízható ügynökségekkel dolgozunk együtt, így biztosak vagyunk abban, hogy minden partner proaktívan és hatékonyan kommunikál az általunk ajánlott ügyfelekkel, így a SonarHome közreműködése a legtöbb esetben szükségtelen. Ha azonban nem kapunk rendszeres tájékoztatást a partnertől a közvetített ügyfelekkel folytatott tranzakciók állásáról, felvesszük a kapcsolatot az ügyfelekkel, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a szolgáltatás megfelelő.

  Olyan személyek elérhetőségeihez jutunk, akik lakáseladási szándékukat jelzik, azaz egy adott városban eladásra kínálnak lakást. A lead információink tartalmazzák a releváns ingatlan adatokat mint a: cím, négyzetméter, szobák száma, házszám, építési év és emelet, a lakás kivitelezési színvonala, a parkolóhelyre, tárolócellára, liftre és erkélyre vonatkozó információk. Minden lead érvényes telefonszámmal rendelkezik – amit SMS-ben küldött kóddal igazoltatunk vissza.