Add el lakásod gyorsan és problémamentesen!

Az ingatlan eladás még soha nem volt ilyen egyszerű. Töltse ki az űrlapot, és mi kijelölünk Önnek egy ingatlantanácsadót, aki lépésről lépésre végigvezeti Önt a tranzakción.

Töltse ki az űrlapot, és garantálja magának a helyi szakértő támogatását az eladás minden szakaszában.

Add meg a lakásra vonatkozó információkat

A lakás adatai
Milyen határidőn belül szeretné eladni a lakását?
1000

eladott lakás

1 500 000

értékelt lakás Európában

5 év

tapasztalat az ingatlanpiacon

Mit tudhatsz meg az ingyenes értékbecslési riportból?

Optimális eladási ár

Segítünk meghatározni a valódi értékesítési árat amiért az általad tervezett időn belül el tudod adni.

A felújítás értéknövekedési hatása

Megtudod, hogy a kivitelezés színvonala milyen hatással van a lakásod piaci értékére - ennek köszönhetően felmérheted, hogy érdemes-e felújítani az ingatlanod annak eladása előtt.

Az értékesítés legjobb időpontja

Megérted az ingatlanpiac aktuális állapotát, és fel tudod mérni, hogy itt van-e az ideje az értékesítésnek, vagy jobb várni.

Maximalizáld az ingatlanod értékesítéséből származó nyereséged

Mindössze annyit kell tenned, hogy válaszolsz néhány kérdésre az eladó lakással kapcsolatban, és elküldöd az online űrlapot. Az együttműködés három módját kínáljuk Neked: a lakásod professzionális elemzését, egyéni értékesítési stratégia kidolgozását illetve egy helyi szakértő támogatását az értékesítési folyamatban.

Professzionális elemzést készítünk otthonodról

Olyan technológiát hoztunk létre, amely jelentősen megkönnyíti az ingatlanértékesítés folyamatát. Minden piaci tranzakciót aktívan nyomon követünk és elemzünk. Ennek köszönhetően tökéletesen megértjük a jelenlegi árakat, tudjuk, hogy milyen lakásokat lehet gyorsabban eladni, és milyen tényezők vannak leginkább hatással az ingatlanok árára és vonzerejére.

A SonarHome-mal való együttműködés során minden eladó professzionális értékbecslési jelentést kap. Ez a dokumentum információkat tartalmaz a megvizsgált ingatlan aktuális konkurenciáiról, arról, hogy a közeli hasonló lakások árai hogyan alakulnak, és mi befolyásolja az árukat.

Beküldöm

Kérj ingyenes konzultációt egy helyi szakértővel

Tudjuk, hogy milyen hosszú és nehézkes lehet egy lakás értékesítési folyamata, különösen akkor, ha életedben először csinálod.

A helyi partnerünk szívesen megosztja Veled a tudását és tapasztalatát, segít megérteni az értékbecslési jelentésben található információkat, és javaslatot tesz a lakás eladásának optimális stratégiájára.

Mindezt azért, hogy hatékonyan reklámozhasd az ajánlatodat, hogy elérd a lehető legtöbb potenciális vásárlót, és maximalizáld az eladásból származó nyereséget.

Vedd igénybe megbízható partnerünk segítségét

Az ingatlan értékesítés nemcsak elemzésből, hanem megerőltető tárgyalásokból, papírmunkából és a tranzakció lezárásából is áll. Úgy gondoljuk, hogy egy tapasztalt szakember támogatása ilyenkor felbecsülhetetlen értékű lehet.

Ezért hozzuk kapcsolatba ügyfeleinket a helyi ingatlan-tanácsadókkal, akik az ingatlanértékesítési folyamat minden szakaszában támogatni tudják őket.

  • Az ingyenes értékbecslési riportból származó adatok elemzése
  • Lakásértékesítési stratégia kidolgozása
  • Az ajánlat népszerűsítése és a vevő felkutatása
  • Az ügylet lezárása és a formalitások elvégzése

Kérj segítséget a SonarHome helyi szakértőjétől és nézd meg milyen egyszerű lehet az eladás