Törődik az idővel?

Válassza az iBuyinget, az egyszerűsített értékesítési folyamatot.

Ön már egy helyi tanácsadóval való találkozó után ajánlatot kap otthonának megvásárlására.

Add meg a lakás adatait

A lakás adatai
Milyen határidőn belül szeretné eladni a lakását?
1000

eladott lakás

1 500 000

értékelt lakás Európában

4 év

tapasztalat az ingatlanpiacon

Hogyan tudod eladni a lakásod a SonarHome-nak?

 1. 1

  Online jelentkezés

  Töltsd ki az online űrlapot és válaszolj meg néhány kérdést az eladó lakással kapcsolatban. Ezután kollégánk egy neked megfelelő időpontban telefonon felkeres téged, hogy még jobban megértsük az igényeidet és az elvárásaidat, valamint átbeszéljük az együttműködési lehetőségeket.

 2. 2

  Lakáslátogatás és vételi ajánlat

  Szervezünk egy rövid találkozót a SonarHome egyik tanácsadójával egy neked megfelelő időpontban. A lakásbejárás során megismerjük a lakás egyedi karakterét, és megosztjuk veled szakértői tudásunkat a jelenlegi ingatlanpiaci helyzetről. Ne feledd, a lakás tisztasága nem befolyásolja a vételi ajánlatunkat, úgyhogy ne bajlódj a takarítással. A találkozót követően egyedi vételi ajánlatot kapsz tőlünk az ingatlan megvásárlására.

 3. 3

  Dokumentumok és formaiságok

  Amint elfogadtad az ajánlatunkat, foglalási szerződést kötünk és elküldjük az előleget. Ezután segítünk az adásvétel lezárásához szükséges összes dokumentum beszerzésében.

 4. 4

  A lakás átadása

  Eladva! Nincs más hátra, mint az adásvétel véglegesítése. A szerződéses folyamat lezárulta után a lehető leghamarabb elutaljuk a vételi összeget és egy előre egyeztett időpontban átvesszük a lakást. Az átadás-átvételi folyamatot úgy szervezzük meg, hogy az számodra a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon.

Vételi ajánlatot kérek

Miért add el a lakásod a SonarHome-nak?

 • Akár 7 napon belül lezárjuk az értékesítési folyamatot. Alkalmazkodunk a te menetrendedhez. Több időre van szükséged a költözéshez vagy előszerződést kötnél későbbi értékesítéshez? Nem probléma, megvárunk!

 • Nem kell felújítással vagy potenciális érdeklődök sorával bajlódnod. Már az első találkozás után küldünk egy vételi ajánlatot, így biztosan el tudod adni a lakásod. A teljes folyamat kényelmes és gyors, az összes formaiságban segítünk.

Vételi ajánlatot kérek

Ezt mondják rólunk ügyfeleink, akik eladták a lakásukat a SonarHome-nak

A SonarHome nagyon hatékonyan, megbízhatóan és felelősségteljesen működik! Ada Zarodzka pótolhatatlan. A lakás megvásárlását az ígért 7 nap alatt bonyolította le! Amikor az interneten olvastam a SonarHome hirdetését, nem hittem el, hogy igaz. És mégis az! Minden terv szerint ment. Ada, nagyon köszönöm!
Elżbieta G.
Az értékeléseket a Google profilunkhoz is hozzáadtuk

A SonarHome-ról

Az ingatlanpiac szakértői vagyunk. Minden ügyfelet egyedileg közelítünk meg, személyre szabott stratégiai tervet készítünk és a legjobb megoldást javasoljuk. Magyarországon és Lengyelországban mi honosítottuk meg az iBuying szolgáltatást, ami az ingatlaneladás legkényelmesebb módja: közvetlen ingatlanértékesítés a SonarHome-nak, készpénzért, remek kondíciók mellett. A vételi ajánlatnál minden esetben a lakásod piaci értékét vesszük alapul.
Vételi ajánlatot kérek

Gyakran ismételt kérdések