Hogy működik a lakáseladási folyamat a SonarHome-nál?

 1. 1
  Online űrlap kitöltése

  Töltsd ki online űrlapunkat és egy kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, hogy szervezzünk egy lakáslátogatást a neked megfelelő időpontban. Az általad megadott adatok alapján előkészítjük a lakásod árára vonatkozó elemzést.

 2. 2
  Árelemzés

  A személyes találkozó alkalmával tanácsadónkkal átbeszélitek az árelemzést, amely a környékeden eladott és hirdetett hasonló lakások árain alapul. Tanácsadónktól a várható eladási ár mellett is megtudhatod, hogy nagyjából mennyi idő alatt tudod eladni a lakást.

 3. 3
  Eladási stratégia

  Mielőtt elindítjuk a lakásod értékesítését, átbeszéljük az elvárásaidat az eladási árra vonatkozóan. Ennek fényében meghatározzuk a legjobb eladási stratégiát, elkészítjük a profi fotókat és a 3D bejárást a lakásodról. Amint ezek elkészülnek, a legnépszerűbb ingatlanportálokon hirdetjük meg a lakásodat.

 4. 4
  A vevő megtalálása és a tranzakció lebonyolítása

  Segítünk elérni a legtöbb potenciális vevőt és megtalálni a legjobb ajánlatot. Az ügylet véglegesítésében és a szükséges dokumentumok összegyűjtésében is számíthatsz ránk.

Szeretnék a SonarHome-mal dolgozni

Miért a SonarHome-mal add el a lakásod?

Maximalizáljuk a nyereséged

Maximalizáljuk a nyereséged

 • Úgy alakítottuk ki a szolgáltatásunkat, hogy a lehető legtöbb potenciális vevőt érjük el és megtaláljuk a legjobb vételi ajánlatot, így maximalizáljuk a lakásod eladásán elérhető nyereséget.
Hatékony hirdetés

Hatékony hirdetés

 • Nem takarékoskodunk a lakáshirdetésed promótálásával. Tudjuk, milyen csatornákat érdemes használni, hogy elérjük az érdeklődőket.
 • Profi csapatunk minden eszközt bevet a lakásod erényeinek bemutatására - fotózást és 3D lakásbejárást is szervezünk.
 • Ha szükséges gondoskodunk az ingatlan takarításáról vagy felfrissítéséről, hogy még vonzóbbá tegyük a potenciális vevők számára.
Transzparencia

Transzparencia

 • A közös munka során árelemzést készítünk a lakásodról, elmagyarázzuk az ingatlanpiac működését és bemutatjuk az aktuális trendeket.
 • Az együttműködésünk teljes mértékben átlátható - folyamatosan tájékoztatunk a folyamat előrehaladásáról és a következő lépésekről.
Garantált lakáseladás a SonarHome-nak

Garantált lakáseladás a SonarHome-nak

 • Az iBuying szolgáltatásunk keretében akár 7 nap alatt megvesszük a lakásodat.
Szeretnék a SonarHome-mal dolgozni

Ezt mondják rólunk az ügyfeleink

Szakértelem és professzionalizmus. A dokumentációval kapcsolatos nehézségek ellenére Ewelina gyorsan megoldott mindent. Az egész lakásvásárlás az ő teljes ellenőrzése alatt állt, folyamatosan tájékoztattak mindenről. Ajánlom a SonarHome-mal való együttműködést.
Mateusz K.
Az értékeléseket a Google profilunkhoz is hozzáadtuk

Kik vagyunk?

Egy szakértői csapat vagyunk, akik 2017 óta reformáljuk meg a lengyel ingatlanpiacot új standardokat állítva modern technológiánkkal. Küldetésünk, hogy ügyfeleinket egyszerű, biztonságos és megbízható módon vezessük át a lakáseladás folyamatán. Szakértői tudásunknak és fejlett technológiai hátterünknek köszönhetően képesek vagyunk jelentősen felgyorsítani és egyszerűsíteni a tranzakciókat. Minden egyes együttműködés során átfogó támogatást nyújtunk ügyfeleinknek, átlátható megközelítést alkalmazunk, és minden hivatalos követelménynek megfelelően járunk el.

Szeretnék a SonarHome-mal dolgozni

Gyakran ismételt kérdések